Summertime Blues

Seuraavaksi Summertime Blues Kulttuuriterassilla pe 9.8. klo 19 alkaen. Vuodesta 2014 järjestetty kesäinen bluestapahtuma. Hyvät esiintyjät, hyvä sää!

THE RHYTHMBREAKERS

Vuonna 2022 perustettu The Rhythmbreakers soittaaa monipuolista, enenevässä määrin omasta tuotannosta koostuvaa musiikkia, joka saa arjen huolet unohtumaan ja tanssijalan vipattamaan.

Bändi perustettiin Järvenpäässä 2022 kesän Puistoblues festivaaleja varten. Huomattiin, että kemiat

toimivat hyvin yhteen ja yhteinen juurimusiikin rytmi ja Groove löytyi nopeasti. Siitä jatkettiin urakoimalla myös 2023 Puistoblues festivaalin aikana useissa tapahtumissa. Bändin yhteissoitto on tiukkaa ja omia biisejä on syntynyt hyvään tahtiin.

Yhtye on peruskokoonpanossa 5-henkinen ja pääosin Järvenpää-Vantaa-Helsinki akselilta, lukuun ottamatta jokin aika sitten Kurikkalaistunut solisti-harpisti Kari Viitasta. Toinen bändin solisteista, Talvi Äkräs täydentää tuota nimekästä ryhmää hienosti. Talvin ääntä on kuvailtu leijuvaksi ja kahlitsemattomaksi, joka kulkee hämärää tietä, mutta kuitenkin aina kohti valoa. Omista sävellyksistä vastaavat Talvi, Kari ja Veka.

Yhtyeen jäsenet:

Talvi Äkräs, laulu, kitara

Kari Viitanen, laulu, huuliharppu ja kitara

Juha Laine, kitara

Josi Kaijalainen, basso

Veka Ohtamaa, rummut, laulu

https://www.facebook.com/rhythmbreakers

WOLFSKIN BAND

Wolfskin Band soittaa bluesia sekä muuta rootsmusiikkia.

Pääasiassa biisit ovat omia, mutta covereitakin mahtuu sekaan.

Coverosastolta löytyy sellaisia nimiä kuten Willie Dixon, Fleetwood Mac, Keb Mo…

Wolfskin on julkaissut 3 CD:tä.

T4BLUES

T4Blues on hyvinkääläinen 2013 perustettu bluesbändi. Se soittaa blues-, soul- ja rocktyyppistä materiaalia. Suomenkielisen oman materiaalin lisäksi keikkaohjelmiston lähteitä ovat Freddy, Albert ja BB King, Michael Bloomfield, Sam Cooke, Wilson Picket, The Meters, Robin Trower, Hendrix yms. Blues on tanssimusiikkia. Soittajilla on vankka kokemus myös erinäisistä surf-, rock- ja viihde-bändeistä ja trubaduurikeikkoista.

Ensimmäinen pitkäsoitto, Blues News:ssa hyvät arviot saanut ”Sininen ässä” ilmeistyi Spotify -sivuille elokuussa 2022.

T4Blues-yhtyeessä soittavat Ari Suomi (basso ja laulu), Christer Lundqvist (kosketinsoittimet ja laulu), Petteri Pyhähuhta (rummut) ja Tero Eerikäinen (kitara ja laulu).

https://www.facebook.com/T4Blues