Sää suosi Bluesstock tapahtumaa

Helteinen iltapäivä ja hyvää musiikkia, eli Bluesstock 2019
Tapahtuman avasi Kohisevat Voxit vanhoilla ja tutuilla iskelmillä. Voxien jälkeen Moldbreakers kahlasi bluesin historian läpi aina 1920 luvulta nykypäivään soittamalla klassikoita ja muita tuttuja kappaleita. Kolmantena esiintyneen Trombin kaverit lupasivat että nyt tulee ”kovaa ja kohti”, ja tuuttasivat koko setin Hurriganes-jyriä.

Trombin jälkeen erinomainen Samuli Mikkola Band palasi taas bluesin juurille ja soittivat myös omaa tuotantoa. Tästä olikin sitten luontevaa siirtyä karismaattisen ja Suomi-Bluesin pitkän linjan harpistin, Helge Tallqvistin matkalle aina Chicagosta Länsirannikolle, kuten hän itse kertoi mitä setti sisältää. Vaikka Helge olikin meidän pääesiintyjä, antoi hän myös todella paljon tilaa tälle keikalle pikahälytyksellä mukaan tulleelle kitaristi/laulaja Konstantin Kovaleville, ”Konsta” osoittautui erinomaiseksi laulajaksi ja loistavaksi sekä energiseksi kitaristiksi ja toisessa päässä lavaa aina sympaattinen Jonne Kulluvaara vuorotteli Konstan kanssa, takuuvarmalla ja perinteisemmällä blues-soundilla, sekä koko keitoksen onnistumisen varmisti basisti ja rumpali kellontarkalla kompilla.

Suuret kiitokset siis artisteille leppoisasta iltapäivästä ja kiitämme myös lämpimästi Hyvinkään Kaupunkia joka mahdollisti tapahtuman järjestämisen, unohtamatta äänimiehiä ketkä tekivät loistavan työn äänentoiston varmistamiseksi. Kiitos myös juontaja Helena Lustigille. Mutta taas se suurin kiitos kuuluu teille, hyvä yleisö, olitte taas tulleet runsain joukoin paikalle ja se on paras palkinto meille että näitä tilaisuuksia jaksaa järjestää. Hyvää alkanutta kesää toivottaen Hyvinkää Blues ry.
Jatketaan taas elokuun 17 päivänä Craftersissa Summertime Blues -merkeissä.