KGB Livestriimaus 17.4.2021

Honey B Family

Koronasta aihetuneen poikkeustilan vuoksi emme järjestä perinteistä Kulttuuri (Korona) Goes Baari tapahtumaa ainakaan vielä keväällä. Sen sijaan järjestämme yhdessä Hyvinkään Kaupungin kanssa Livestriimaustapahtuman. Saimme mukaan kovia esiintyjiä!


Honey B Family
Perheyhtye, jossa Aija ”Honey B” Puurtisen ja Esa ”Bluesministeri” Kuloniemen ohella soittaa rumpuja Mooses Kuloniemi. Jo kuutisen vuotta keikkailleen yhtyeen ohjelmisto koostuu bluesista, rhythm & bluesista ja gospelista. Trion esikoisalbumi ilmestyi maaliskuussa 2017 ja sen julkaisi Finnish Blues Society.


Heiskanen ja Muut
Suomenkielistä pop-rockia soittava paikkakuntaneutraali kokoonpano. Melodiset ja menevät tarinat elämästä huokuvat nostalgiaa ja rehellistä tulkintaa arjesta, unohtamatta suomalaista melankoliaa.


Burma Radio
Hikirokin pioneerit ja burmasoundin virtuoosit toimii livenä ja striimattuna. Viiden hengen Burma Radion sydämessä sykkivät Hammond-urut ja rakkaus rokkiin. Burma Radion tuleva EP on viittä vaille valmis, joten keikalla kuullaan vielä julkaisemattomia kappaleita ja vanhoja hittejä.