Joutsen Blues 23.11.2019

On taas aika joka syksyisen Hyvinkää Blues ry:n järjestämä Bluestapahtuman. Joutsen Bluesin Oluthuone Joutsenessa aloittaa hyvinkääläinen taidokas trubaduuri Katri O. Lisäksi tapahtumassa esiintyy Steam Engine Trio. Soittajat ovat pitkän linjan muusikoita, Seppo Mäkinen kitara ja laulu, Tapani Varis basso, Affe Forsman rummut.

Illan huipentumana saamme nauttia blesmusiikista Ice Cream & the Bluesbrewersin tahtiin. Yksi Suomen vanhimmista, edelleen aktiivisesti keikkailevista roots -bändeistä joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Ice Cream 12 Bar Band. Robbie Hill tulee kitaroimaan Ice Cream & the Bluesbrewerin kanssa illan päätteeksi. Hän on nuori skotlantilainen blueskitaristi. Suomeen kotiutunut kitaristi Robbie Hill on lyönyt itsensä läpi oman sukupolvensa yhtenä taitavimpana ja lahjakkaimpana bluesin tulkitsijana. Robbie on esiintynyt yhtyeensä kanssa myös Euroopan bluesklubeilla ja -festivaaleilla.
https://www.youtube.com/watch?v=sdPjoHe_qz8

Tapahtumaan ei peritä pääsymaksua.

21.30 Katri O
22.30 Steam Engine Trio
23.30 Ice Cream & the Bluesbrewers feat Robbie Hill

Loistavan bluesillan täydentää saman päivän alkuillasta järjestettävä Knehtilä Blues -tapahtuma. Aikataulut sorvataan sellaiseksi, että Knehtilästä ehtii hienosti Joutseneen jatkamaan suurta bluesjuhlaa.