Joutsen Blues 2016

SaraLee

Syksyinen synkkä sää ei ollut esteenä hienon tapahtuman läpiviemiseksi. Tihkusateesta ja vihmovasta tuulesta huolimatta Joutsen ravintola täyttyi bluesin ystävistä jo ennen kuin ensimmäinen bändi aloitti oman osuutensa.

T4Blues soitti taattua yleisöön uppoavaa Rock´n Bluesia. Joukossa oli lainattujen biisien lisäksi myös omaa suomenkielistä tuotantoa. Kun toinen bändi Blind Blonde & Bad Looking Boys aloitti oman osuutensa, oli ravintola jo jokaista neliömetriä myöden täys yleisöä. Blonden setti oli sekoitus hitaampaa, kevyempää bluesia ja reippaampaa Rock´n Bluesia. Sekaan mahtui myös svengaavaa Rhythm´n Bluesia.

Tapahtuma huipentui, kun rytmin kuningatar SaraLee orkestereineen aloitti oman osuutensa vähän ennen puoltayötä. Häikäisevä SaraLee, kullankimalteiseessa mekossaan ja hurmaavalla esiintymisellään sekä mahtavalla laulusaundillaan, sai ujommankin perushyvinkääläisen lämpeämään ja naputtamaan sormilla tahtia olutlasin reunaan. Parketilla riitti tanssijoita koko yli tunnin kestäneen setin ajan. Musiikki oli jatzahtavan svengavaaa, jossa kuitenkin bluesin kriteeritkin täyttyi komeasti. Taidokas kitarointi, kontrabasson läpsytys kera oivallisen rumpalin loi loistavan taustaryhmän. Tähän kun lisätään vielä SaraLeen saksofonin soitto, olikin illan päätähti todella nimensä veroinen – RYTMIN KUNINGATAR.

Joutsen Blues 2016 -juliste

Joutsen Blues 18.11.2016
Ei syksyä ilman bluestapahtumaa. Vaikka Ilona Rock & Blues Night tapahtuman tarina päättyikin Ilonan lopettamisen myötä, jatkuu syksyiset bluestapahtumat Hyvinkäällä.

Saimme mieluisan yhteistyökumppanin, kun Oluthuone Joutsen lupautui uuden tapahtuman pitopaikaksi. Tapahtuman nimeksi tuli arvatenkin Joutsen Blues.

Pääesiintyjäksi saimme kovassa keikkaputkessa paahtavan SaraLeen. Rytmin Kuningattaren musiikki iskee tikarin lailla Bluesin ja Rockabillyn ystävien sydämiin.

Illan aloittavat hyvinkääläiset tutut blueskokoonpanot T4Blues ja Blind Blonde & Bad Looking Boys. Tapahtuma alkaa jo klo 21.00 ja sisäänpääsyn maksavat puolestanne Oluthuone Joutsen ja Hyvinkää Blues ry. Tervetuloa!