Bluesstock 9.7. esiintyjät

17.00 Duo Purple Heart

Duo Purple Heart esittää keikoillaan kaikille tuttuja pop/rock klassikkoja eri vuosikymmeniltä.Ohjemistossa on yleensä tunnelmia Adelesta Aerosmithiin ja Elviksestä Lady Gagaan.Bluesstockia varten biisit eksyvät kuitenkin normaalia enemmän bluespoluille löytäen sieltäClaptonia, Muddy Watersia ym. hienoa rootsmeininkiä. Yhteistä kuitenkin kaikille esityksille on se,että ne ovat valikoituneet mukaan siksi että ovat sopivia Minnan rouheaan lauluääneen ja Juhaninherkän kitaroinnin yhdistelmänä.
Minna Vähä-Pietilä: Laulu
Juhani Onkalo: Kitara

18.30 Dr.Papas
Pure blues and rock’n roll!
Dr. Papas on energinen pubirokkia soittava bluesrockbändi. Ohjelmisto koostuu sekä covereista, että omista biiseistä. Bändi ja ohjelmisto mukautuu aina tilaisuuteen sopivaksi. Voimme soittaa tarvittaessa puhtaasti akustisen keikan pienessä tilassa tai isoilla vahvistimilla festivaalilavalla.
Jarmo Kalttonen – vocals ,harmonica
Kari Leminen – guitar, back vocals
Turkka Leminen – bass, back vocal
Harri Haavisto – drums

20.00 Hauki Blues Band
Hauki Blues Band on perustettu Lahdessa v. 1979.Perustaja Pekka Haukijärvi on ollut mukana kaikissa kokoonpanoissa kitaristina.Ohjelmistossa paljon kitaravetoista bluesia, esim. Freddie Kingin ja Ronnie Earlin tyyliin.Tohtori Tolvanen on ykkösluokan New Orleans-tyylinen pianisti ja laulaja ja kova showmies, kun sille päälle sattuu.Komppiryhmän homman hoitavat ammattitaidolla Matias Partanen ja Antti Akkanen.Bändi luo katsauksen koko bluesin kirjoon, alkaen New Orleansista, jatkuen Chicagon kautta ponnistaen reilusti länsirannikon tyylin kautta Texas-bluesiin! Erinomainen kokonaispaketti!
Mimmu Peltola – laulu (Ei mukana Hyvinkäällä)
Pekka Haukijärvi – kitara
Ville ”Tohtori” Tolvanen – koskettimet, laulu
Antti Akkanen – basso
Matias Partanen – rummut