Bluesstock 2018

Bluesstock 2018

Mukavan lämpöinen kesäsää suosi tapahtumaamme ja sai ihmiset kerääntymään Kirjaston aukiolle molempina päivinä. Anniskelualueen istumapaikoilla oli mukava nauttia musiikista ja virvokkeista. Lentokentällä samana viikonloppuna olleelle Rockfest tapahtumalle oli näin vaihtoehto, jos kaipasi jotain kevyempää ja rauhallisempaa fiilistelyä.

Ensimmäisen päivän aloitti Lauri ”Arno” Ankerman Duo, joka esitti kotikutoista suomenkielistä bluesia. Tanhari Rhythm Boysin ohjelmisto koostui brittiblues covereista.

Kuvat yllä: Harry Koski

Toisen päivän kaksi ensimmäistä bändiä, Evoluutio ja Blind Point, soittivat omaa tuotantoaan. Bluesstock tapahtuman päätti Blues Bastards soittamalla vanhoja bluesklassikoita. Näiden vanhojen herrojen musiikissa kuului vuosikymmenten tuoma kokemus. Vaikka Blues Bastards soitti peräti puolentoista tunnin setin, olisi heidän musiikkiaan voinut kuunnella vielä paljon pidempäänkin.

Kuvat yllä: Harry Koski

Yhdistyksemme kiittää Hyvinkään Kaupunkia yhteistyöstä sekä kaikkia paikalla olleita. Ensi kesänä otetaan uusiksi.

Tänä vuonna Bluesstock on Rockfest tapahtuman oheisohjelmana Hyvinkään keskustassa!

Bluesstock on ensimmäistä kertaa kaksi päiväinen tapahtuma. Tapahtumapaikka on myös uusi, nimittäin Kirjastotalon edustalle on Kaupungin toimesta tulossa muutakin virikettä rockfestarivieraille ja tähän yhteyteen sijoitetaan myös Bluesstock tapahtumamme.

Perjantaina esityksiä on klo 16-18 välillä ja lauantaina kllo 14-18 välillä.

Bluesstock esiintyjät:
Perjantaina 8.6.
klo 16.00 Lauri ”Arno” Ankerman Duo
klo 17.00-18.00 Tanhari Rhythm Boys
Lauantaina 9.6.
klo 14.00 Evoluutio
klo 15.00 Blind Point
klo 16.00-18.00 Blues Bastards