Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevia tapahtumia

17.11.2018  Joutsen Blues
19.11.2018 Syyskokousklo klo 18.30 Joutsen 
 

Menneet tapahtumat

11.8.2018 Summertime Blues 

9.5.2018 Yhden Päivän Juttu 

8.-9.6.2018 Bluesstock 

24.3.2018 Kulttuuri Goes Baari

26.3.2018 Kevätkokous

18.11.2017 Joutsen Blues Oluthuone Joutsen

Syyskokous ma 20.11.2017 klo 16.30 Oluthuone Joutsen

 

Klikkaa tästäKlikkaa tästä

 

 

 

AURORA GUITARS, 10% jäsenalennusAURORA GUITARS, 10% jäsenalennus

 

'Kulttuuri Goes Baari 24.3.2018

Hyvinkää Blues ry on ottanut vetovastuun kaupungissamme pitkän perinteen omaavan Kulttuuri Goes Baari ilmaistapahtuman järjestämisestä vuonna 2018. Tapahtuma on kesäaikaan siirtymis viikonloppuna la 24.3. 
https://www.facebook.com/groups/116679508386984/?fref=mentions
http://www.kulttuurigoesbaari.fi/

 

 

Bluesstock 2017

Suuri joukko ihmisiä oli saapunut Hyvinkään torille kuuntelemaan hyvää musiikkia ja nauttimaan aurikoisesta lauantai iltapäivästä sekä torin antimista.
Bluesstock järjestettiin nyt toisen kerran ja sen verran hyvää palautetta saatiin yleisöltä, että eiköhän tapahtuma järjestetä ensi kesänäkin.

Tapahtuman aloitti Dogbone yhtye.Tämä kuusi henkinen ryhmä on kotoisin Hyvinkään naapurikunnista. He esittivätkin yleisöön menevää musiikkia, ammattimaisin ottein. Upea bändi! Fonistin akropaattiset liikkeet lavalla ja vierailut lavan ulkopuolella oli mukava lisä kokonaisuuteen.
Tapahtuman toinen bändi oli tuusulalainen nelihenkinen Mikä W. Kuten Aamu Posti viikolla otsikoi "Mikä W veivaa vanhan liiton bluesrockia". Ohjelmistossa on vanhaa hyvää bluesrockia 1960- ja 1970-luvuilta. Bluesstockissa kuultiin kappaleita mm. sellaisilta bändeiltä kuin Rolling Stones ja Cream sekä paljon muita ainakin meille entisille nuorille tuttuja biisejä. Hyvin tuo näytti kelpaavan vähän nuoremmillekin.

 

Yhden Yön Juttu 24.5.2017

Hyvinkään kaupungin järjestämään tapahtumaan oli yhdistyksemme saanut tehtäväksi järjestää Oluthuone Joutsenen ohjelman. Hieno esiintyjäkaarti saatiinkin kasaan. Keskiviikko illasta huolimatta ravintola täyttyi yleisöstä. Olihan seuraava päivä Helatorstai ja monella vapaapäivä töistä.

Illan aloitti JP Meronen & Kari Hella LAD. He soittivat mukaansa tempaavaa musiikkia, niin omia kuin covereita. Yleisön seasta kuultua "Jo tämän takia kannatti tulla paikalle".

Seuraava esiintyjä oli Blue Moan. Tämän duo esitti "Kainuulaista suobluesia". Hyvin kainuunpojat soittivatkin tuttuja bluescovereita kainuulaisittain.

Kolmas esiintyjä oli Tanhari Rhythm Boys. Järvenpääläinen bändi soitti 60 -luvun brittibluesia ja sai salin täyden yleisön hyvin mukaansa. Taisipa rohkeimmat jo uskaltautua tanssiparketille.

Illan päätti Hyvinkään oma bluesbändi Blind Blonde & Bad Looking Boys, jonka tahdissa siirrytiin jo Helatorstain puolelle. Hyvä veto Blonden porukalta ja yleisö tykkäsi.

Blue MoanBlue Moan

 

Jo´Buddy´s Trio Riot 11.2.2017 Check Inn

Checkarin ja Hyvinkää Blues yhdistyksen organisoiman bluesillan aloitti Hyvinkään oma bluesbändi Blind Blonde & Bad Looking Boys. Blonden porukka oli ottanut keikkasettiinsä uusia biisejä ja ehkä vähän uusia bluesvivahteitakin. Liekö uudella kosketinsoittajalla osuutta asiaan?

Illan vierailija Jo´ Buddy´s TrioRiot oli kerännyt paikallisen bluesväen lisäksi Checkariin myös omia fanejaan pääkaupunkliseudulta ja lähiympäristön kunnista. Persoonalliset esiintyjät yllättivät positiivisesti ainakin allekirjoittaneen.

Jo´ Buddy on kehittänyt omaperäisen tyylin ja saundin bluesiin, jota kaikki bluesia esittävät artistit tavoittelevat omaan soitantoonsa. Tästähän paikalle saapunut yleisö näytti tykkäävän. Jo´n Parketilla vedetyt encorekitaroinnit kruunasivat illan.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joutsen Blues 18.11.2016

Ei syksyä ilman bluestapahtumaa. Vaikka Ilona Rock & Blues Night tapahtuman tarina päättyikin Ilonan lopettamisen myötä, jatkuu syksyiset bluestapahtumat Hyvinkäällä.

Saimme mieluisan yhteistyökumppanin, kun Oluthuone Joutsen lupautui uuden tapahtuman pitopaikaksi.
Tapahtuman nimeksi tuli arvatenkin Joutsen Blues.

Pääesiintyjäksi saimme kovassa keikkaputkessa paahtavan SaraLeen. Rytmin Kuningattaren musiikki iskee tikarin lailla Bluesin ja Rockabillyn ystävien sydämiin.

Illan aloittavat hyvinkääläiset tutut blueskokoonpanot T4Blues ja Blind Blonde & Bad Looking Boys.
Tapahtuma alkaa jo klo 21.00 ja sisäänpääsyn maksavat puolestanne Oluthuone Joutsen ja Hyvinkää Blues ry.
Tervetuloa!

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Yhdistyksen 1 v bileet 16.4.2016 ravintola Check Inn´ssä

Pääesiintyjä Lauri "Arno" Ankerman & The Ankermen

 

 

 

 

 

 

 

Ruokalista:
klo 21.00 Ruokopilli Orkesteri
klo 21.25 Purple Heart Duo
klo 21.50 Ike V Spesial
klo 22.15 Katri Oikarinen
klo 22.40 Lauri "Arno" Ankerman & the Ankermen
klo 23.25 T4Blues
klo 00..15 Blind Blonde & Bad Looking Boys

---------------------------------------

Hyvinkäänn Joulunavaustapahtumassa 21.11. Hyvinkää Blues ry järjestää elävää musiikkia Kauppakeskus Willan Robert´s Cafen esiintymislavalla klo 13-15.
Esiintyjinä mm: Duo Purple Heart, Ike V Spesial, Katri Oikarinen...
_______________________________
Toritapahtma la 25.7 klo 10-11:
Tapahtumasssa esiintyy trubaduurit:
Tero Eerikäinen
Ike Virtanen

______________________________________

30.5.2015 Check Inn
SIPERIAN BLUES HUSKIES

SIPERIAN BLUES HUSKIES
Ravintola Check Inn
30.5.2015SIPERIAN BLUES HUSKIES Ravintola Check Inn 30.5.2015

Lisäksi illan aikana esiintyy ainakin Blind Blonde & Bad Looking Boys

 

YHDISTYKSEN JÄSENKORTILLA ILMAISEKSI SISÄÄN!!!