Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevia tapahtumia

17.11.2018  Joutsen Blues
19.11.2018 Syyskokousklo klo 18.30 Joutsen 
 

Menneet tapahtumat

11.8.2018 Summertime Blues 

9.5.2018 Yhden Päivän Juttu 

8.-9.6.2018 Bluesstock 

24.3.2018 Kulttuuri Goes Baari

26.3.2018 Kevätkokous

18.11.2017 Joutsen Blues Oluthuone Joutsen

Syyskokous ma 20.11.2017 klo 16.30 Oluthuone Joutsen

 

Klikkaa tästäKlikkaa tästä

 

 

 

AURORA GUITARS, 10% jäsenalennusAURORA GUITARS, 10% jäsenalennus

 

Joutsen Blues 18.11.2017

Sateisesta säästä huolimatta Oluthuone Joutseneen saapui runsaasti yleisöä kuuntelemaan bluesin säveliä. Perinteistä Hyvinkään syksyn bluestapahtumaa vietettiin kuudennen kerran ja nyt toisen kerran Joutsen Blues nimellä. Aiemminhan se tunnettiin nimellä Ilona Rock & Blues Night.
Illan aloitti akustinen Mau Mau Duo, jonka ohjelmassa oli bluesin lisäksi monelle tuttuja biisejä bluesgenren ulkopuolelta. Tämä kattaus oli hyvä alkupala bluesillalle.
Blind Blonde & Bad Looking Boys oli seuraava esiintyjä. Blonden setissä oli hidasta ja rockimpaa bluesia ja kuten aina, parketilla riitti tanssijoita koko setin ajan.
Viimeisenä esiintyjänä soitti Eeva Äärelä Band. Vankka soittotausta kuului heidän soitannossaan.
Biisit oli hyvin yleisöön menevää, niinpä tanssijoita näkyi olevan ympäri ravintolaa. Illan setti kesti puolitoista tuntia ja se sisälsi niin omia biisejä kuin covereita. Kitaran vaihdot ei vienyt paljoa aikaa, sillä välillä vingutti slideputki kitaran kieliä Eevan käsissä.

Loistavia sooloja kuultiin paitsi perinteisesti kitaristien esittäminä, nyt myös rumpali sai vetää sydämmensä kyllyydestä. Ja se kuuluisa bassosoolokin saatiin kuulla.

 

 

 Joutsen Blues 2016 oli menestys

Syksyinen synkkä sää ei ollut esteenä hienon tapahtuman läpiviemiseksi. Tihkusateesta ja vihmovasta tuulesta huolimatta Joutsen ravintola täyttyi bluesin ystävistä jo ennen kuin ensimmäinen bändi aloitti oman osuutensa.

 

SaraLe, Joutsen Blues 18.11.2016
Kuva Juha KärkkäinenSaraLe, Joutsen Blues 18.11.2016 Kuva Juha Kärkkäinen

 T4Blues soitti taattua yleisöön uppoavaa Rock´n Bluesia. Joukossa oli lainattujen biisien lisäksi myös omaa suomenkielistä tuotantoa.
 Kun toinen bändi Blind Blonde & Bad Looking Boys aloitti oman osuutensa, oli ravintola jo jokaista neliömetriä myöden täys yleisöä. Blonden setti oli sekoitus hitaampaa, kevyempää bluesia ja reippaampaa Rock´n Bluesia. Sekaan mahtui myös svengaavaa Rhythm´n Bluesia.
  Tapahtuma huipentui, kun rytmin kuningatar SaraLee orkestereineen aloitti oman osuutensa vähän ennen puoltayötä. Häikäisevä SaraLee, kullankimalteiseessa mekossaan ja hurmaavalla esiintymisellään sekä mahtavalla laulusaundillaan, sai ujommankin perushyvinkääläisen lämpeämään ja naputtamaan sormilla tahtia olutlasin reunaan. Parketilla riitti tanssijoita koko yli tunnin kestäneen setin ajan. Musiikki oli jatzahtavan svengavaaa, jossa kuitenkin bluesin kriteeritkin täyttyi komeasti. Taidokas kitarointi, kontrabasson läpsytys kera oivallisen rumpalin loi loistavan taustaryhmän. Tähän kun lisätään vielä SaraLeen saksofonin soitto, olikin illan päätähti todella nimensä veroinen - RYTMIN KUNINGATAR.

 _________________________________________________________

 

Ilona Rock & Blues Night pe 27.11.2015,
Ravintola Ilona, Hyvinkää

Pääesiintyjä:
Doctor´s Order & Johnny "the Pirates" Spence
Doctor´s Order ja Johnny SpenceDoctor´s Order ja Johnny Spence

 

 

 

 

 

 

Klo 22.00 Blind Blonde & Bad Looking Boys

Klo 22.45 Free Electric Blues Band 

Klo 24.00 Johnny Spence & Doctor´s Order

Liput 10 €

Wiljamissa:
Pepe Ahlqvist duo klo 22-24